Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
30.05.2024, 09:18

Ženu napao vlasnički "staford"

č: | fb:

Šezdesetsedmogodišnja Valjevka teško je povređena nakon napada vlasničkog psa rase "staford", koji nije imao zaštitnu korpu i nije bio na povocu.

 

Prema nezvaničnim informacijama, napad se dogodio u sredu oko 10 časova u blizini spomenika Borcima revolucije - Stevana Filipovća na brdu Vidrak, kada je pas ženi, koja se nalazila u šetnji, skočio na leđa, oborio je na zemlju i ujeo u predelu desne podlaktice. Pomoć joj je ukazana u Urgentnom centru valjevske bolnice, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom ručnog zgloba sa više razdelno-nagnječenih rana od ujeda.

 

Protiv S.M. iz Valjeva vlasnice psa, policija će podneti Osnovnom tužilaštvu u Valjevu prijavu za krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 51 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara