sVAnuće (foto: Kolubarske.rs)
sVAnuće (foto: Kolubarske.rs)
03.06.2024, 10:49

"Ujedinjeno Valjevo može": Nema sumnje, sVAnuće dolazi

č: | fb:

"Uzimajući u obzir nisku izlaznost od samo 50 posto, neravnopravne uslove za kampanju i veliki pritisak na građane od strane ogromnog broja aktivista iz više gradova, koji su se u toku izbornog dana sjatili u Valjevu, koalicija "Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može" je zadovoljna postignutim rezultatom", kazao je šef Izbornog štaba "Svanuća" Željko Trifunović.

 

Uz podsećanje da je na parlamentarnim izborima u decembru 2023. godine izašlo 62,9 posto građana, Trifunović je izrazio žaljenje zbog toga što veći broj naših sugrađanki i sugrađana nije učestvovao u glasanju jer se na lokalnim izborima donose odluke koje su izuzetno važne za njihove svakodnevne živote.

 

"Koalicija Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može" jučerašnje rezultate vidi samo kao prvi korak u borbi za jedno drugačije i bolje Valjevo. Imaćemo 17 odbornika u gradskom parlamentu koji su spremni za lavovsku borbu koja nas očekuje. Našim sugrađankama i sugrađanima obećavamo da ćemo svim snagama braniti interese građana u lokalnom parlamentu. Naša poruka ostaje – sVAnuće", kazao je Trifunović.

 

Ivan Manić, kandidat za gradonačelnika Valjeva, navodi da je od danas u Skupštini grada Valjeva 17 odbornika sVAnuća.

 

"Iako smo očekivali veću izlaznost, koja bi rezultat naše koalicije značajno ojačao, imamo sve razloge za optimizam i nadu u bolje sutra. Trećina odbornika skupštine iz redova hrabrih predstavnika sVAnuća imaće i mogućnost da zakazuje vanredne sednice Skupštine, te se čvrsto i odlučno bori za interese i boljitak svih građana Valjeva, a naročito valjevskih sela. Uz zahvalnost zbog 12.500 glasova naših sugrađana i obećanje da će se principi, borbenost i doslednost proklamovani u toku kampanje sVAnuća tek očitovati kroz skupštinski rad. Nema sumnje, sVAnuće dolazi", poručio je Ivan Manić.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 18 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 23 sati 58 minuta

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara