sVAnuće (foto: Kolubarske.rs)
sVAnuće (foto: Kolubarske.rs)
03.06.2024, 10:49

"Ujedinjeno Valjevo može": Nema sumnje, sVAnuće dolazi

č: | fb:

"Uzimajući u obzir nisku izlaznost od samo 50 posto, neravnopravne uslove za kampanju i veliki pritisak na građane od strane ogromnog broja aktivista iz više gradova, koji su se u toku izbornog dana sjatili u Valjevu, koalicija "Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može" je zadovoljna postignutim rezultatom", kazao je šef Izbornog štaba "Svanuća" Željko Trifunović.

 

Uz podsećanje da je na parlamentarnim izborima u decembru 2023. godine izašlo 62,9 posto građana, Trifunović je izrazio žaljenje zbog toga što veći broj naših sugrađanki i sugrađana nije učestvovao u glasanju jer se na lokalnim izborima donose odluke koje su izuzetno važne za njihove svakodnevne živote.

 

"Koalicija Svanuće – Ujedinjeno Valjevo može" jučerašnje rezultate vidi samo kao prvi korak u borbi za jedno drugačije i bolje Valjevo. Imaćemo 17 odbornika u gradskom parlamentu koji su spremni za lavovsku borbu koja nas očekuje. Našim sugrađankama i sugrađanima obećavamo da ćemo svim snagama braniti interese građana u lokalnom parlamentu. Naša poruka ostaje – sVAnuće", kazao je Trifunović.

 

Ivan Manić, kandidat za gradonačelnika Valjeva, navodi da je od danas u Skupštini grada Valjeva 17 odbornika sVAnuća.

 

"Iako smo očekivali veću izlaznost, koja bi rezultat naše koalicije značajno ojačao, imamo sve razloge za optimizam i nadu u bolje sutra. Trećina odbornika skupštine iz redova hrabrih predstavnika sVAnuća imaće i mogućnost da zakazuje vanredne sednice Skupštine, te se čvrsto i odlučno bori za interese i boljitak svih građana Valjeva, a naročito valjevskih sela. Uz zahvalnost zbog 12.500 glasova naših sugrađana i obećanje da će se principi, borbenost i doslednost proklamovani u toku kampanje sVAnuća tek očitovati kroz skupštinski rad. Nema sumnje, sVAnuće dolazi", poručio je Ivan Manić.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 56 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara