Valjevo sutra (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo sutra (foto: Đorđe Đoković)
03.06.2024, 10:49

SNS: Ubedljiva pobeda, imamo apsolutnu većinu odbornika u Skupštini Valjeva

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra, saopšteno je iz valjevkog odbora SNS.

 

Kako se navodi u saopštenju, trijumf koalicione liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra", oličen je u još većem poverenju koje su naprednjacima ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da je koaliciona lista dobila preko 55 posto glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata. "Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana", piše u saopštenju.

 

"Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada. Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih. Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim rezultatima i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas. Živelo naše Valjevo", poručio je nosilac liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra" Lazar Gojković.

 

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 30 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara