Valjevo sutra (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo sutra (foto: Đorđe Đoković)
03.06.2024, 10:49

SNS: Ubedljiva pobeda, imamo apsolutnu većinu odbornika u Skupštini Valjeva

č: | fb:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra, saopšteno je iz valjevkog odbora SNS.

 

Kako se navodi u saopštenju, trijumf koalicione liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra", oličen je u još većem poverenju koje su naprednjacima ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da je koaliciona lista dobila preko 55 posto glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata. "Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana", piše u saopštenju.

 

"Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada. Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih. Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim rezultatima i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas. Živelo naše Valjevo", poručio je nosilac liste "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra" Lazar Gojković.

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 52 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara