Konferencija za novinare - Valjevo navija (foto: Kolubarske.rs)
Konferencija za novinare - Valjevo navija (foto: Kolubarske.rs)
15.06.2024, 07:00

Hisense i grad Valjevo organizuju gledanje utakmice u nedelju na Trgu

č: | fb:

Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2024 počelo je sinoć, a reprezentacija Srbije prvu utakmicu igra u nedelju, 16. juna, u 21 čas protiv ekipe Engleske.

 

Pod nazivom "Valjevo navija", grad Valjevo i kompanija Hisense, u okviru koje posluje fabrika Gorenje Valjevo, organizuju gledanje utakmice Srbija – Engleska u nedelju na Gradskom trgu, na velikom LED ekranu - 5x3 metra.

 

Organizatori su se potrudili da svi posetioci dobiju kokice i rekvizite za navijanje, navijači će imati priliku da iscrtaju srpsku zastavu ili druge navijačke simbole na licu. Na poluvremenu utakmice biće organizovan kviz znanja, a pet najuspešnijih učesnika dobiće vredne nagrade, između ostalog, i side-by-side frižider koji se proizvodi upravo u fabrici Gorenje u Valjevu.

 

Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo, kaže da je događaj "Valjevo navija" nastao sa ciljem da zajedničkim snagama podržimo reprezentaciju Srbije i da još jednom potvrdimo neverovatan sportski duh naše zemlje.

 

- Događaj "Valjevo navija" je sjajna prilika da se dodatno zbližimo sa našim zaposlenima, sugrađanima, partnerima, potrošačima, i da zajedno uživamo u trenucima koji ulepšavaju svakodnevnicu. Pripremili smo i kutak za najmlađe, zato vas pozivamo da sa svojim porodicama dođete i da zajedno  podržimo orlove. Očekujemo vas - rekla je Olivera Erić. Ona se zahvalila na dobroj saradnji koja je ostvarena sa Gradom i podršci gradonačelnika Valjeva.

  

Kompanije Hisense već osam godina uspešno sarađuje sa UEFA organizacijom, a već treću godinu zaredom je zvanični partner Evropskog prvenstva u fudbalu.

 

- Među prvim zemljama koje su debitovale davne 1960. godine na Evropskom prvenstvu bila je upravo Jugoslavija. Ponosni smo što smo deo jedne tako duge i vredne tradicije, zbog čega mi u Hisense grupaciji danas nastojimo da negujemo sportsko nasleđe u Srbiji - kazala je Olivera Erić.

 

Olivera Erić i Vladimir Mišković

Olivera Erić i Vladimir Mišković (Foto: Kolubarske.rs)

Vladimir Mišković, član Gradskog veća, rekao je da se grad Valjevo sa zadovoljstvom odazvao sjajnoj inicijativi i da je sa zadovoljstvom pružio tehničku i logističku pomoć za ovaj događaj koju kompanija Hisense, kao veliki sponzor Evropskog prvenstva, organizuje u našem gradu.

 

- "Valjevo navija" je sjajna inicijativa i događaj koji podseća da svaki sport ima jak socijalni momenat. Sport je i jedna velika odluka srca koju razumeju ljudi širom sveta. Bilo da se bavite sportom ili ga pratite, uvek kada delite to sa drugima identifikujete se sa reprezentacijom. Nadamo se pozitivnom rezultatu naše reprezentacije - kazao je Vladimir Mišković.

 

"Nema sumnje da će navijanje za Srbiju protiv Engleske u nedelju uveče na Gradskom trgu biti nesvakidašnje, zaista posebno i u specifičnoj atmosferi. Ono što ga svakako može učiniti veličanstvenim i nezaboravnim je pobeda naše reprezentacije, kojoj se svi nadamo i priželjkujemo!", poručili su organizatori događaja "Valjevo navija".

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 19 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara