Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2024, 15:03

Proglašena vanredna situacija na delu teritorije grada Valjeva

č: | fb:

Na osnovu predloga Štaba za vanredne situacije grada Valjeva i procene da je deo teritorije grada Valjeva (Osladić, Miličinica i Oglađenovac) ugrožen usled elementarne nepogode-grada, proglašava se vanredna situacija na delu teritorije grada Valjeva (Osladić, Miličinica, Oglađenovac), radi saniranja štete na stambenim i pomoćnim objektima.

 

Kako je saopšteno iz Gradske uprave,vanredna situacija proglašava se jer su nastale štete na domaćinstvima, takvog obima i inteziteta da njihove posledice nije moguće otkloniti redovnim delovanjem nadležnih organa i službi, zbog čega je za njihovo otklanjanje neophodno upotrebiti dodatna sredstva i snage.

 

O sprovođenju ove Odluke staraće se Štab za vanredne situacije grada Valjeva, u skladu sa članom 43. i 44. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama.

 

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljena u "Službenom glasniku grada Valjeva".

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara