Izložba pasa mešanaca (foto: Udruženje Čarna)
Izložba pasa mešanaca (foto: Udruženje Čarna)
30.06.2024, 06:20

Izložba pasa mešanaca

č: | fb:

Udruženje Čarna organizuje treću po redu izložbu pasa mešanaca u nedelju 30. juna u 17 časova u parku preko puta Centra za kulturu. Izložba se organizuje pod sloganom – "Budi faca, prošetaj mešanca!".

 

Prijave se ne naplaćuju. Potrebno je doći pola sata ranije i prijaviti svog ljubimca na licu mesta. Svi učesnici dobijaju utešne poklone, a za prva tri mesta, koja će izabrati petočlani žiri, obezbeđene su vredne nagrade. Takođe, ljubimci će se takmičiti  i za  neku od 15 specijalnih nagrada.  Svi učesnici će imati priliku i da osvoje nešto posle izložbe.

  

U nedelju će ceo događaj ispratiti fotografi, pa će se te fotografije iskoristiti za online takmičenje gde će pratioci udruženja Čarna izabrati pobednika na društvenim mrežama. 

 

Članovi udruženja Čarna pozivaju ljude da im se u nedelju pridruže u što većem broju i da sa sobom ponesu mnogo pozitivne energije. Cilj je da pokažemo kako su mešanci sjajni i da podstaknemo što više ljudi da udome psa sa ulice ili iz azila. 

 

Aktuelno

Duško Ranisavljević (foto: Kolubarske.rs)
Funkciju će obavljati do juna 2025. godine Pre 23 sati 35 minuta

Dr Duško Ranisavljević predsednik Rotari kluba Valjevo

Dužnost predsednika Rotari kluba Valjevo, od dosadašnjeg predsednika ove organizacije diplomiranog arhitekte Miodraga Miše Maksimovića, preuzeo je profesor dr Duško Ranisavljević, koji će funkciju...  · 1 komentar