Smeće u ulici Vojvode Stepe  (foto: Ozon Press)
Smeće u ulici Vojvode Stepe (foto: Ozon Press)
09.07.2024, 10:25

Gomile smeća na čačanskim ulicama

č: | fb:

Izbori su završeni, građani su rekli svoje, ali konačni rezultati izbora se još uvek ne znaju jer većina članova Gradske izborne komisije, sastavljena od predstavnika vladajućih stranaka, predvođena predsednicom GIK Ljiljanom Stanišić danima teraju inat sa zakonom i Višim sudom u Čačku, pokušavajući da falsifikuju i promene izbornu volju građana.

 

Čačak je tako jedini grad u Srbiji u kome se još uvek ne zna ko će biti nova vlast, a dok vlada stara vlast svedoci smo javašluka u radu komunalne službe nadležne za odnošenje smeća iz domaćinstava i privrednih subjekata.

 

Zbog zabrane deportovanja smeća iz Čačka na regionalnu dešponiju Duboko, smeće se u hiljadama tona odlaže na lokaciji transfer stanice u naselju  Prelići, a poslednjih dana se gomila i na čačanskim ulicama.

Smeće na čačanskim ulicama

Smeće na čačanskim ulicama (Foto: Ozon Press)

Smećem je blokiran trotoar tako da su prolaznici i majke sa decom u kolicima primorane da se kreću kolovozom ove inače izuzetno prometne ulice.

Glas ZA slobodu medija

Glas ZA slobodu medija

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 10 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara