Katarina Petrović (foto: Đorđe Đoković)
Katarina Petrović (foto: Đorđe Đoković)
24.07.2024, 14:08

Viši sud u Valjevu oslobodio optužbi policajku Katarinu Petrović

č: | fb:

Viši sud u Valjevu javno je objavio presudu kojom je major policije Katarina Petrović iz Valjeva u ponovljenom postupku oslobođena optužbe da je izvršila krivično delo iz člana 98 stava jedan Zakona o tajnosti podataka.

 

"Ovo jeste dobar korak, zadovoljna sam presudom, ali nije kraj", rekla je Petrović. Dodala je da se nada da će Apelacioni sud potvrditi ovu presudu, jer smatra da će postupajući tužilac i ovog puta uložiti žalbu. 

 

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je 17. juna presudu Višeg suda u Valjevu kojom je Petrović oslobođena krivice za odavanje tajnih podataka u vezi sa istragom koja je vođena protiv Nikole Petrovića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Petrović je osumnjičena da je odala informaciju da je Petrović saobraćajnu nesreću na Dedinju izazvao pod dejstvom kokaina i alkohola, a bila je oslobođena prvostepenom presudom Višeg suda u Valjevu.

 

Izvor Danas

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 15 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 23 sati 55 minuta

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara