Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
31.07.2024, 09:22

Gradonačelnik Valjeva čestitao Lazaru Lazareviću za srebrnu medalju

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Lazaru Lazareviću, koji je osvojio srebrnu medalju na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji.

 

"Dragi imenjače, Srebrna medalja na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji, rezultat je kojim si sve nas u Valjevu učinio ponosnima. Čestitam tebi, tvom mentoru i tvojoj porodici na izuzetnom rezultatu. Dokazao si da imaš potencijal za velike uspehe i svoj grad predstavio na najbolji mogući način, na čemu smo ti veoma zahvalni. Neka ti ova medalja bude podstrek za buduće izazove. U ime grada Valjeva i u svoje lično ime ti još jednom od srca čestitam i želim puno uspeha i zadovoljstva" kaže se u čestitki gradonačelnika Gojkovića.

 

Ovogodišnji đak generacije Valjevske gimnazije Lazar Lazarević je nakon završene srednje škole upisao Hemijski i Elektrotehnički fakultet u Beogradu. Višestruko je nagrađivani učenik na mnogobrojnim takmičenjima za vreme školovanja i jedan je od najuspešnijih takmičara Valjevske gimnazije.

Aktuelno

Vlado Dodović, Ana Marković, Zoran Živković (foto: Kolubarske.rs)
Biće uručena na manifestaciji "Gospojinski dani na Povlenu" Pre 17 sati 51 minuta

Slobodan Stojićević dobitnik Nagrade "Beli"

Slobodan Stojićević, novinar u penziji, urednik u "Politici" i publicista, dobitnik je ovogodišnje Nagrade "Beli" koju dodeljuje Udruženje "Beli Povlen" za ukupno novinarsko delo u afirmaciji...

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 5 sati 5 minuta

Bez vode Gornja Grabovica

Zbog radova na izradi vodovodnog priključka, u četvrtak, 19.09.2024. godne, od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači u Gornjoj Grabovici. Zahvaljujemo se na strpljenju i...