Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
31.07.2024, 09:22

Gradonačelnik Valjeva čestitao Lazaru Lazareviću za srebrnu medalju

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Lazaru Lazareviću, koji je osvojio srebrnu medalju na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji.

 

"Dragi imenjače, Srebrna medalja na Hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji, rezultat je kojim si sve nas u Valjevu učinio ponosnima. Čestitam tebi, tvom mentoru i tvojoj porodici na izuzetnom rezultatu. Dokazao si da imaš potencijal za velike uspehe i svoj grad predstavio na najbolji mogući način, na čemu smo ti veoma zahvalni. Neka ti ova medalja bude podstrek za buduće izazove. U ime grada Valjeva i u svoje lično ime ti još jednom od srca čestitam i želim puno uspeha i zadovoljstva" kaže se u čestitki gradonačelnika Gojkovića.

 

Ovogodišnji đak generacije Valjevske gimnazije Lazar Lazarević je nakon završene srednje škole upisao Hemijski i Elektrotehnički fakultet u Beogradu. Višestruko je nagrađivani učenik na mnogobrojnim takmičenjima za vreme školovanja i jedan je od najuspešnijih takmičara Valjevske gimnazije.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 17 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 23 sati 57 minuta

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara