Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
12.08.2024, 06:42

"Dan otvorenih vrata" u valjevskoj policiji

č: | fb:

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u ponedeljak 12. avgusta 2024. godine sa početkom u 10,00 časova, u prostorijama Policijske uprave u Valjevu održaće se preventivno – promotivna aktivnost policije "Dan otvorenih vrata".

 

Navedena aktivnost će se realizovati u vidu promocije policijske profesije mladima i kroz identifikovanje bezbednosnih problema i rizika po mlade, u saradnji sa predstavnicima organizacija koje se bave njihovim pitanjima.

 

"Policijska uprava u Valjevu biće otvorena za vas. Ovo je prilika da dođete da se družimo, da odgovorimo na vaša pitanja, kako u vezi vaše bezbednosti, tako i u vezi karijere u policiji. Dođite da čujemo vaše mišljenje o tome koji problemi utiču na bezbednost mladih. Vaša sigurnost, budućnost i perspektiva su ključne za nas. Pridružite nam se i budite deo rešenja", navodi se u saopštenju valjevske policije.

Aktuelno

Festival duvan čvaraka (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 14 sati 55 minuta

Ove godine bez Festivala duvan čvaraka u Valjevu

Ove godine "Festival duvan čvaraka" neće biti održan jer je na delu teritorije grada Valjeva proglašena vanredna situacija zbog pojave Afričke kuge svinja, saopštio je Savet ove stalne gradske...  · 8 komentara

Vlado Dodović, Ana Marković, Zoran Živković (foto: Kolubarske.rs)
Biće uručena na manifestaciji "Gospojinski dani na Povlenu" Pre 1 dan 15 sati

Slobodan Stojićević dobitnik Nagrade "Beli"

Slobodan Stojićević, novinar u penziji, urednik u "Politici" i publicista, dobitnik je ovogodišnje Nagrade "Beli" koju dodeljuje Udruženje "Beli Povlen" za ukupno novinarsko delo u afirmaciji...