Sajam zapošljavanja (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
Sajam zapošljavanja (arhiva) (foto: Kolubarske.rs)
20.09.2024, 06:42

Sajam zapošljavanja na Gradskom trgu

č: | fb:

Sajam zapošljavanja u Valjevu biće organizovan u petak, 20. septembra u 12 časova na Gradskom trgu u Valjevu, saopštila je Filijala Valjevo Nacionalane službe za zapošljavanje, koja je organizator u saradnji sa gradom Valjevom i Regionalnom privrednom komorom Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga.

 

Kako se navodi u saopštenju, na sajmu će učestvovati 15 poslodavaca, koji će iskazati potrebu za zapošljavanjem preko 150 radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinske, elektro i metalske struke, radnicima u proizvodnji, trgovini, turizmu i ugostiteljstvu.

 

Nezaposlena lica imaće priliku da na Sajmu predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koja će ponuditi jedne od najvećih kompanija u Kolubarskom okrugu.

 

Poslodavci će na Sajmu moći da predstave svoje kompanije nezaposlenim sugrađanima i da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima za posao. 

 

U slučaju loših vremenskih prilika, Sajam će biti održan u holu Centra za kulturu Valjevo, saopštila je Filijala Valjevo Nacionalane službe za zapošljavanje.

Aktuelno

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 5 sati 40 minuta

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...