Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
21.09.2024, 08:04

Preventivni pregledi i ove nedelje u Zdravstvenom centru

č: | fb:

U nedelju, 22. septembra, biće organizovani preventivni pregledi u Zdravstvenom centru Valjevo, od 8 do 17 časova, saopšteno je iz Zdravstvenog centra Valjevo. Svi građani će biti u prilici da obave opšti specijalistički pregled u Domu zdravlja Valjevo.

 

Osim opšteg specijalističkog prelgeda koji podrazumeva merenje vrednosti krvnog pritiska, građani će u Domu zdravlja moći da urade laboratoriju (krvna slika, biohemija, LDH, feritin, Fe, bilirubini, transaminaze, CRP) kao i tumor markere (CEA, CA 19-9, i AFP opciono).

 

U Bolnici će prema potrebi i indikacijama nakon specijalističkog opšteg pregleda svim građanima biti omogućen pregled hematologa i pregled gastroenterologa.

 

Preglede i ovoga puta mogu da urade svi građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, i to bez zakazivanja, a akcenat je i ovoga puta na prevenciji i ranom otkrivanju bolesti.

 

Aktuelno

Sajam zapošljavanja (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
U organizaciji NSZ – Filijala Valjevo Pre 21 sati 29 minuta

Na Sajmu zapošljavanja posao za 300 radnika

Na sajmu zapošljavanja, koji je održan danas na Gradskom trgu, 15 poslodavaca je iskazalo potrebu za oko 300 radnika različitih profila. Na evidenciji je trenutno oko 2700 nezaposlenih lica sa...  · 3 komentara

Manifestacija Ljubini dani (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Za najbolji putopis Pre 1 dan 4 sati

Vesna Aleksić dobitnica nagrade "Ljubomir P. Nenadović"

Nagrada "Ljubomir P. Nenadović" za najbolji putopis na srpskom jeziku pripala je Vesni Aleksić za knjigu "Melodije Evrope". Nagrada će dobitnici biti uručena 27. septembra na manifestacije "Ljubini...