Zubno (foto: Đorđe Đoković)
Zubno (foto: Đorđe Đoković)
28.09.2024, 20:24

Preventivni stomatološki pregledi

č: | fb:

Zdravlje usta i zuba su u fokusu ovog vikenda pa su i preventivni pregledi skoncentrisani na stomatološke službe Zdravstevnog centra Valjevo.

 

U Službi stomatologije će se u nedelju 29. septembra nastaviti akcija besplatnih preventivnih pregleda. Služba stomatologije, Zdravstvenog centra Valjevo, nalazi se u zasebnoj zgradi u centru grada, pored Hale sportova, u Karađorđevoj broj 45.

 

Od 8 do 17 časova, u zdravstvenim ustanovama će se obavljati besplatni stomatoloških pregledi, i to za trudnice, porodilje (do godina dana deteta), stariju populaciju od 65 godina života i decu, odnosno mlade do 18 godina, odnosno studente do 26 godina.

 

Navedenim kategorijama građana biće obavljeni stomatološki pregledi, a po potrebi i intervencije, odnosno popravka, vađenje ili lečenje zuba.

 

Ministar zdravlja istakao je značaj prevencije i zdravlja zuba, posebno naglasivši potrebu da porodilje i trudnice iskontrolišu zdravlje zuba.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (april) (foto: Kolubarske.re)
U Parku Vide Jocić na Jadru Pre 1 dan 14 sati

Izložba cveća i sadnog materijla

U Parku Vide Jocić na Jadru danas će biti otvorena jesenja izložba cveća i sadnog materijala u organizaciji preduzeća "Agrorazvoj – valjevske doline" i grad Valjevo. Svečano otvaranje je najavljeno...