Putni prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
Putni prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
01.10.2024, 09:24

Putni prelazi između Valjeva i Divaca bez signalizacije zbog kvara

č: | fb:

Iz Železničke stanice u Valjevu obaveštavaju da je isključena signalizacija na putnim prelazima na delu pruge između stanica Divci-Valjevo, zbog popravke kvara.

 

Kako se navodi u saopštenju, zbog neupotrebljivosti signalizacije na putnim prelazima Divci (Aerodrom), Lukavac, Popučke (Mali raj) i Popučke (Bosis) treba pratiti saobraćajne znakove na putu ispred pružnih prelaza i sa posebnom opreznošću koristiti ove pružne prelaze.

 

"Do kvara uređaja na putnom prelazu je došlo 27. septembra, kako obaveštavaju iz "Infrastrukture Železnice Srbije" i zbog toga su isključeni svetlosni i zvonovni pokazivači i zamračivanje odgovarajućih signala i demontaža polubranika sa uređaja putnih prelaza na delu pruge između stanica Divci-Valjevo", saopšteno je.

 

"Infrastruktura Železnice Srbije" će obavestiti javnost o popravci signalizacije, a do tada se apeluje na sve da maskimalno oprezno prelaze prugu na navedenim prelazima.

Aktuelno

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 16 sati 56 minuta

Prekid u vodosnabdevanju

U utorak  01. oktobra 2024.godine od 8 do 14 časova, zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Ulici Suvoborska od Ulice Splitska prema Petnici, kao i svi potrošači...  · 1 komentar