Novi Maxi u Valjevu (foto: Maxi)
Novi Maxi u Valjevu (foto: Maxi)
03.10.2024, 09:53

Otvoren novi Maxi supermarket u Valjevu

č: | fb:

Stanovnici Valjeva dobili su danas još jedno mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Kneza Mihaila 84-86, svečano je otvoren najveći Maxi supermarket u ovom gradu, koji kupcima nudi bogatu ponudu proizvoda, prijatnu komšijsku uslugu i ugodnu atmosferu za svakodnevnu kupovinu.

 

Pijaca Maxi Valjevo

Pijaca Maxi Valjevo (Foto: Maxi)

Asortiman ove prodavnice je koncipiran po merilima savremenog kupca nudeći veliki izbor svežeg voća i povrća, hleba i ukusnih peciva Maxi pekare, kao i izvrsnu ponudu pakovanog mesa i delikatesa. Pored toga, ovo je i prvi Maxi supermarket u Valjevu koji nudi kategoriju sezonske ponude. Trenutno, kategorija obuhvata zimnicu, a tokom godine će se menjati u skladu sa sezonom, uključujući novogodišnji, letnji, uskršnji program i ostale sezonske proizvode.

 

I u ovom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći bogatu ponudu privatne robne marke koju odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Veliki broj ovih proizvoda obeležen je plavom oznakom "Omiljene cene" koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou. Tako kupci lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

 

Za još efikasnije i prijatnije iskustvo nabavke, potrošačima je na raspolaganju i parking, a pored tri standardne, kupcima su na raspolaganju i dve samouslužne kase.

 

Unutrašnjost prodavnice Maxi Valjevo

Unutrašnjost prodavnice Maxi Valjevo (Foto: Maxi)

Otvaranjem još jednog Maxi supermarketa u Valjevu, trgovinski lanac Delez Srbija nastavio je sa širenjem maloprodajne mreže sa ciljem da prepoznatljivu ponudu i uslugu učinidostupnijom još većem broju građana.

 

Aktuelno

Budući izgled deponije Kalenić (foto: )
Najavljeno na sednici Gradskog veća Pre 8 sati 36 minuta

Deponija Kalenić počinje sa radom u oktobru 2025.

Regionalna sanitarna deponija "Kalenić", u istoimenom selu kod Uba, počeće sa radom u oktobru 2025. godine, najavio je Zoran Petrović, direktor Regionalnog centra za upravljanje otpadom...  · 1 komentar

Pečurke (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: Dragić Tomić Pre 8 sati 36 minuta

Nešto o gljivama u susret Danima gljiva na Divčibarama

Gljive treba čuvati iz više razloga. Gljive su moćni prirodni razlagači koji mogu razgraditi razne toksične materije iz okoline, uključujući pesticide, teške metale, i druge hemijske otrove....