Pobednica Biljana Ranković (foto: Predrag Vujanac)
Pobednica Biljana Ranković (foto: Predrag Vujanac)
03.11.2014, 18:15

Najbolji rad Biljane Ranković

č: | fb:

Na danas održanom Festivalu studentskih radova Visoke poslovne škole strukovnih studija pobedila je Biljana Ranković, studentkinja treće godine studijskog programa Marketing i trgovina, radom Prilog unapređenju marketing strategije valjevskog muzeja, mentora dr Biljane Rabasović.

Na manifestaciji, koja promoviše primenu stečenih znanja i kreativnost studenata valjevske državne visoke škole predstavljeno je 15 stručnih radova, projekata, završnih i istraživačkih radova, iz većine oblasti koje se izučavaju na VIPOS-u.

Po oceni stručnog žirija, drugu nagradu na Festivalu osvojila je Mirjana Usković, studentkinja treće godine studijskog programa Elektronsko poslovanje za rad Podrška razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji, mentora Snežane Rakić. Treću nagradu dobio je Nenad Živković, student treće godine studijskog programa Računovodstvo, revizija i porezi, radom Uticaj amortizacije na dobit preduzeća, mentora dr Momčila Vasiljevića. Najbolji takmičari ovogodišnjeg Festivala nagrađeni su novčanim nagradama od 10.000, 8.000 i 6.000 dinara.

U prethodnih 12 godina, Festival studentskih radova VIPOS-a okupio je više od 470 učesnika, sa preko 150 stručnih radova i umetničkih hobija, među kojima je bilo više od 60 pobednika.

Festival studentskih radova imao je i karakter svečanosti, s obzirom na to da se obeležava u sedmici kada VIPOS obeležava 35 godina postojanja i rada. 

Aktuelno

Gradsko veće (foto: Kolubarske.rs)
Gradsko veće usvojilo izveštaje Pre 1 sati 23 minuta

Plate direktora valjevskih komunalnih preduzeća

Najplaćeniji direktor javno komunalnog preduzeća u Valjevu je prvi čovek Vidraka, dok najnižu zaradu ima direktor Vodovoda. Iz izveštaja se vidi rast plata direktora od 2022. do sredine 2024....

Klavir (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U okviru Dečje nedelje Pre 1 sati 22 minuta

"Moj prvi koncert" u organizaciji MŠ "Živorad Grbić"

Povodom obeležavanja Dečje nedelje, MŠ "Živorad Grbić" i ove godine tradicionalno organizuje seriju edukativnih koncerata pod nazivom "Moj prvi koncert", koji će biti realizovani u periodu od 7. do...

 (foto: )
Danas u Valjevu 5.10.2024

Humanitarna akcija "Za naše male heroje"

Humanitarna fondacija "Zajedno možemo" prikuplja 100.000 evra za nabavku aparata za lečenje dece obolele od raka u Srbiji. Tim povodom, humanitarci Marko Nikolić i Balša Zajić dolaze u Valjevo u...