Pobednica Biljana Ranković (foto: Predrag Vujanac)
Pobednica Biljana Ranković (foto: Predrag Vujanac)
03.11.2014, 18:15

Najbolji rad Biljane Ranković

č: | fb:

Na danas održanom Festivalu studentskih radova Visoke poslovne škole strukovnih studija pobedila je Biljana Ranković, studentkinja treće godine studijskog programa Marketing i trgovina, radom Prilog unapređenju marketing strategije valjevskog muzeja, mentora dr Biljane Rabasović.

Na manifestaciji, koja promoviše primenu stečenih znanja i kreativnost studenata valjevske državne visoke škole predstavljeno je 15 stručnih radova, projekata, završnih i istraživačkih radova, iz većine oblasti koje se izučavaju na VIPOS-u.

Po oceni stručnog žirija, drugu nagradu na Festivalu osvojila je Mirjana Usković, studentkinja treće godine studijskog programa Elektronsko poslovanje za rad Podrška razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji, mentora Snežane Rakić. Treću nagradu dobio je Nenad Živković, student treće godine studijskog programa Računovodstvo, revizija i porezi, radom Uticaj amortizacije na dobit preduzeća, mentora dr Momčila Vasiljevića. Najbolji takmičari ovogodišnjeg Festivala nagrađeni su novčanim nagradama od 10.000, 8.000 i 6.000 dinara.

U prethodnih 12 godina, Festival studentskih radova VIPOS-a okupio je više od 470 učesnika, sa preko 150 stručnih radova i umetničkih hobija, među kojima je bilo više od 60 pobednika.

Festival studentskih radova imao je i karakter svečanosti, s obzirom na to da se obeležava u sedmici kada VIPOS obeležava 35 godina postojanja i rada. 

Aktuelno

 (foto: )
Danas u Valjevu 5.10.2024

Humanitarna akcija "Za naše male heroje"

Humanitarna fondacija "Zajedno možemo" prikuplja 100.000 evra za nabavku aparata za lečenje dece obolele od raka u Srbiji. Tim povodom, humanitarci Marko Nikolić i Balša Zajić dolaze u Valjevo u...

Dani gljiva na Divčibarama (foto: Dragić Tomić)
U organizaciji Gljivarskog društva Valjevo 4.10.2024

Dani gljiva u subotu na Divčibarama

Na Divčibarama će u subotu biti održani 29. Dani gljiva u organizaciji Gjivarskog društva Valjevo. Manifestacija će zvanično biti otvorena u subotu, 5. oktobra u 11 časova ispred hotela Heba. "Ova...

Mirjana Pajić se obraća gostima (foto: Miroslava Kojić)
Svečanost u Ivanovcima 4.10.2024

Zdrava voda sa naše česme za sve

Pod tim nazivom, okupili su se Ivanovčani pre pola godine oko zanimljive aktivnosti, da ožive česmu sa zdravom pijaćom vodom podignutu pre 101 godinu. Svečanost povodom obnove česme, što je podržao...