Kolubarske.rs * Poslednja vest
Kolubarske.rs * Poslednja vest
07.11.2014, 09:51

Sednica Vlade neće biti održana u Valjevu!

č: | fb:

Sednica Vlade Srbije neće biti održana ni 9. novembra u Valjevu, jutros je obavešteno gradsko rukovodstvo. Bez previše reči i objašnjenja iz kabineta premijera Srbije Aleksandra Vučića otkazana je premijerova poseta Valjevu i sednica Vlade Srbije, koja je, prvobitno trebalo da bude održana 8. novembra, na dan kada je 1914. godine u Valjevu održana istorijska sednica Srpske vlade i Vrhovne komande. 

Sednica Republičke vlade, kojoj je trebalo da prisustvuju premijer Aleksandar Vučić, svi ministri i direktori javnih preduzeća, bila je zakazana za 8. novembar, ali je zbog prezauzetosti premijera pomerena za 9. novembar. To je bila konačna odluka, čak je šef kabineta, sa još desetak ljudi iz obezbeđenja, početkom nedelje bio u Valjevu, kada su obišli mesta i trase, kojima treba da se kreće i gde treba da boravi premijer. 

U Gradskoj upravi pretpostavljaju da je poseta premijera i sednica Vlade Srbije otkazana zbog brojnih obaveza Aleksandra Vučića, pre svih zbog posete premijera Francuske Manuela Valsa, koji je juče doputovao u Beograd i zbog posete albanskog premijera Edi Rame, koja je zakazana za ponedeljak.

Aktuelno

Vlado Dodović, Ana Marković, Zoran Živković (foto: Kolubarske.rs)
Biće uručena na manifestaciji "Gospojinski dani na Povlenu" Pre 19 sati 15 minuta

Slobodan Stojićević dobitnik Nagrade "Beli"

Slobodan Stojićević, novinar u penziji, urednik u "Politici" i publicista, dobitnik je ovogodišnje Nagrade "Beli" koju dodeljuje Udruženje "Beli Povlen" za ukupno novinarsko delo u afirmaciji...

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 6 sati 28 minuta

Bez vode Gornja Grabovica

Zbog radova na izradi vodovodnog priključka, u četvrtak, 19.09.2024. godne, od 8 do 12 časova, bez vodosnabdevanja će ostati svi potrošači u Gornjoj Grabovici. Zahvaljujemo se na strpljenju i...