Kolubarske.rs * Poslednja vest
Kolubarske.rs * Poslednja vest
07.11.2014, 09:51

Sednica Vlade neće biti održana u Valjevu!

č: | fb:

Sednica Vlade Srbije neće biti održana ni 9. novembra u Valjevu, jutros je obavešteno gradsko rukovodstvo. Bez previše reči i objašnjenja iz kabineta premijera Srbije Aleksandra Vučića otkazana je premijerova poseta Valjevu i sednica Vlade Srbije, koja je, prvobitno trebalo da bude održana 8. novembra, na dan kada je 1914. godine u Valjevu održana istorijska sednica Srpske vlade i Vrhovne komande. 

Sednica Republičke vlade, kojoj je trebalo da prisustvuju premijer Aleksandar Vučić, svi ministri i direktori javnih preduzeća, bila je zakazana za 8. novembar, ali je zbog prezauzetosti premijera pomerena za 9. novembar. To je bila konačna odluka, čak je šef kabineta, sa još desetak ljudi iz obezbeđenja, početkom nedelje bio u Valjevu, kada su obišli mesta i trase, kojima treba da se kreće i gde treba da boravi premijer. 

U Gradskoj upravi pretpostavljaju da je poseta premijera i sednica Vlade Srbije otkazana zbog brojnih obaveza Aleksandra Vučića, pre svih zbog posete premijera Francuske Manuela Valsa, koji je juče doputovao u Beograd i zbog posete albanskog premijera Edi Rame, koja je zakazana za ponedeljak.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 11 sati 34 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara