Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
Gradski trg (foto: Đorđe Đoković)
09.01.2015, 20:45

Konkurs za nagradu Valjeva

č: | fb:

Na gradskom sajtu i u nedeljniku “Napred” objavljen je konkurs za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincima, grupama ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima. Nagrade će biti uručene na Dan grada, 20.marta, a rok za podnošenje predloga je 9. februar.

U konkursu je naznačeno da se nagrada grada Valjeva dodeljuje za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u Valjevu u oblastima: privreda, vaspitno-obrazovni rad, stvaralaštvo učenika i studenata, nauka, inovacije i pronalazaštvo, urbanizam, arhitektura i zaštita životne sredine, medicina i socijalna zaštita, umetnost, sport, kultura i informisanje.

Može se dodeliti i specijalna nagrada za životno delo, humanitarni rad, humanost, plemenitost, hrabrost, poseban doprinos razvoju i afirmaciji grada.

Predlozi za dodelu nagrade grada Valjeva dostavljaju se Komisiji za dodelu nagrade grada Valjeva preko pisarnice Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 16 sati 49 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara