Donatorsko veče (foto: Đorđe Đoković)
Donatorsko veče (foto: Đorđe Đoković)
09.03.2015, 15:02

Prikupljeno 1,1 miliona dinara za test opterećenja

č: | fb:

Na donatorskoj večeri koja je održana prošlog četvrtka u Omni centru prikupljeno je milion i 113 hiljada dinara za kupovinu testa opterećenja srca za valjevsku bolnicu. Iznos nije konačan, jer su pojedini građani i preduzeća najavili da će danas uplatiti novac za kupovinu ovog važnog aparata. U toku je prikupljanje ponuda za nabavku testa opterećenja srca, koji će biti naručen do kraja sedmice, a rok isporuke je 30 dana, saopštili su organizatori.

„Ukoliko na računu, koji je namenjen za ovu humanitarnu akciju ne bude bilo dovoljno novca, preostali deo će donirati dva valjevska preduzeća. U svakom slučaju, završen je jedan veliki posao, a valjevska bolnica će za mesec dana dobiti novi test opterećenja srca koji će koristi svi građani Valjeva i opština Kolubarskog okruga. Zahvaljujemo se svim građanima, privrednicima i medijima koji su nam pomogli u ovoj akciji“, poručili su organizatori donatorske večeri Slađana Stevanović i Dragan Jeremić.

Test opterećenja srca u valjevskoj bolnici ne radi od maja prošle godine. Za nabavku novog aparata potrebno je oko 1,6 miliona dinara. 

Aktuelno

Medvednik (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post Pre 2 sati 8 minuta

Ko se "igra" sa zaštitom valjevskih planina

U svim Prostornim Planovima Republike Srbije, počev od 1996. godine, valjevske planine se planiraju za zaštitu. I u najnovijem Prostornom Planu za zaštitu od 2021-2035. godine su planirani...  · 1 komentar