Škola u Brđanima (foto: Kolubarske.rs)
Škola u Brđanima (foto: Kolubarske.rs)
06.05.2015, 10:19

U junu nastavak radova na školi u Brđanima

č: | fb:

Radovi na školi u Brđanima, koja se gradi već 15 godina, biće nastavljeni u junu, najavljeno je iz Gradske uprave. Ministarstvo prosvete je, kroz program modernizacija škola u Srbiji, obezbedilo 103,2 miliona dinara za završne radove na ovoj školi, dok će lokalna samouprava izdvojiti 57 miliona dinara za parterno uređenje.

Nakon tih radova preostaje još opremanje škole, a za to još uvek nije opredeljen novac, niti je poznato iz kojih izvora će biti finansirana nabavka nameštaja i ostalog školskog inventara.

Radovi na školi u Brđanima, koja ima preko 5.500 kvadrata, povereni su preduzeću “Modulor” iz Zemuna. Krajem ove ili početkom sledeće godine biće kompletno završena, najavljeno je iz Gradske uprave.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 18 sati 8 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara