Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
09.05.2015, 19:45

Teško povređen biciklista

č: | fb:

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 15.00 sati u Paštričkoj ravni, na putu Mionica-Ljig, teške telesne povrede zadobio je biciklista Miloje Lazić (34) iz sela Sanković. On je udario u kombi, kojim su fudbaleri OFK Divaca pošli na utakmicu Okružne lige sa Kačerom u Belanovici.

Prema podacima dobijenim na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice, Laziću su operativno zbrinute povrede abdomena, a sanirana je i povreda grudnog koša. On je, međutim, u besvesnom stanju zbog povreda glave prebačen na Neurohirurgiju  urgentnog centra Kliničkog centra u Beogradu.

Istraga je u toku, a u Policijskoj stanici u Mionici večeras je Kolubarskim.rs rečeno da vozač kombija nije privođen. Utakmica Kačer-OFK Divci je odložena. Saobraćaj na putu Mionica – Ljig bio je u prekidu za vreme uviđaja, pa su vozila preusmeravana na obilazni put kroz selo Komanice.

 

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara