IS Petnica (foto: Đorđe Đoković)
IS Petnica (foto: Đorđe Đoković)
21.05.2015, 16:17

Evropska konferencija za psihološko savetovanje u Petnici

č: | fb:

Valjevo je domaćin ovogodišnje Evropske konferencija za psihološko savetovanje, koja se prvi put organizuje u Srbiji. Tema Konferencije, koja će biti održana u IS Petnica od 22. do 24. maja, je "Pomoć pojedincu, porodici i zajednici”.

Evropska asocijacija za savetovanje (EAC) svake godine organizuje Konferenciju za psihološko savetovanje u drugoj evropskoj zemlji. Došao je red na Srbiju, tako da je Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije (UPSKS), prihvatilo da bude domaćin ovog značajnog stručnog skupa.

Valjevo je izabrano za domaćina jer je Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije nastalo u Valjevu, 2007. godine. Istraživačka stanica u Petnici ima iskustva sa međunarodnim stručnim skupovima i ponudila je sve što je potrebno za održavanje jedne ovakve konferencije.

Na ovom skupu sa naučnim radovima učestvovaće 40 psihologa iz Hrvatske, Crne Gore, Grčke, Ukrajine, Izraela, Irske, Švedske, Portugalije i Srbije.

Konferenciju će otvoriti Nikola Božić, domaćin IS Petnica, Simus Šidi, predsednik EAC i Marjan Tošić, predsednik UPSKS. Iskustva i znanja iz različitih pristupa u oblasti psihološkog savetovanja biće preneta kroz izlaganja, radionice i prezentacije postera.

Više informacija na našem sajtu: http://www.savetnik.org.rs/index.php/konferencija

 

 

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara