Dejan Cukić i Bora Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
Dejan Cukić i Bora Đorđević (foto: Đorđe Đoković)
04.08.2015, 07:40

Valjevci donirali 2.000 evra

č: | fb:

Na sinoćnjem humanitarnom koncertu „Pevamo za Željku“ prikupljeno je oko 2.000 evra za 34-godišnju Željku Popović Isajev, koja je obolela od teške bolesti, osteosarcoma. U prepunom holu, a bilo je publike i na platou, Centra za kulturu za Željku su pevali Bora Đorđević, Neverne bebe, Dejan Cukić, Yar kuintet, Branko Popović i bubnjari, a svoju humanost, još jednom, su pokazali Valjevci koji su sinoć donirali 2.000 evra, kako bi pomogli svojoj sugrašanki da otputuje na operaciju u Italiju, koja košta 40.000 evra. 

Humanitarni koncert Pevamo za Željku

Humanitarni koncert Pevamo za Željku (Foto: Đorđe Đoković)

Humanitarni koncert Pevamo za Željku, ispred Centra za kulturu

Humanitarni koncert Pevamo za Željku, ispred Centra za kulturu (Foto: Đorđe Đoković)

Neverne bebe

Neverne bebe (Foto: Đorđe Đoković)

Bora Đorđević

Bora Đorđević (Foto: Đorđe Đoković)

Brojni su bili i Valjevci koji su sinoć došli u Centar za kulturu samo da bi u kutiju ubacili novac i da na taj način daju podršku Željki u borbi protiv teške bolesti.

U ovu humanitarnu akciju uključeno je i 100 firmi, koje su otkupile jedan broj karata za sinoćnji koncert a, prema rečima organizatora, iznos koji su donirale firme i preduzeća biće poznat do 15. avgusta, do kada traje akcija prikupljanja novca za lečenje Željka Popović Isajev.

Milan Đurđević frontmen “Nevernih beba” kaže da je sinoćnji humanitarni koncert potvrda da,kadaje potrebno, možemo da budemo jedinstveni i da možemo da se okupimo oko jednog cilja. U ovom slučaju da Željka ozdravi.

“Želim da sledeći put kada budemo došli u Valjevo Željka bude operisana, da zajeno negde popijemo kafu i da uživamo u životu”, poručio je Đurđević verujući u Željkino ozdravljenje.

Neverne bebe

Neverne bebe (Foto: Đorđe Đoković)

Inicijativu za humanitarni koncert „Pevamo za Željku“ pokrenula je porodica i grupa prijatelja Željke Popović Isajev, a Grad Valjevo podržao i pomogao u organizaciji.

 

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara