Omni centar (foto: Đorđe Đoković)
Omni centar (foto: Đorđe Đoković)
04.12.2015, 08:05

Novogodišnji vašar robe po akcijskim cenama

č: | fb:

Novogodišnji vašar robe široke potrošnje biće organizovan u poslovno-sportskom kompleksu Omni centar od 20. do 25. decembra.

Ideja organizatora je da na prostoru od preko 1500 metara kvadratnih, na opremljenim štandovima, bude izložena različita vrsta robe, koja će se prodavati po akcijskim cenama. „Očekujemo da će svoje mesto na ovoj prodajnoj manifestaciji naći predstavnici svih onih firmi koje žele da se oslobode zaliha robe, naročito one koja teže 'izlazi' iz rafova i magacina, koja je pred istekom roka, koja je manje ili više oštećena, ili ona roba koju prodavci žele da prodaju po akcijskim cenama“, kaže organizator Novogodišnjeg vašara Aleksandar Grujić.

Zainteresovanim izlagačima, a već su se javile firme iz Beograda, Zemuna, Kanjiže, Šapca, za šest dana trajanja vašara biće na raspolaganju šest metara izložbeno-prodajnog prostora čija je cena 6000 dinara. Grujić objašnjava da na jednom štandu svoju robu može izložiti više firmi.

"Neizostavni deo Novogodišnjeg vašara biće Deda Mraz i mnogo novogodišnjih čarolija namenjenih najmlađima, ali i onima sa malo više godina. Očekuje se veliki broj degustacija, nagradnih igara koje organizuju izlagači, rasprodaja, popusta i preko 50 odsto i drugih različitih novogodišnjih iznenađenja", kaže Grujić.

Svi oni koji su zainteresovani da učestvuju na Novogodišnjem vašaru mogu se prijaviti do 12. decembra, na telefone  063/398 597 ili 014/225 090.

 

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 8 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara