Deca za štandom (foto: Đorđe Đoković)
Deca za štandom (foto: Đorđe Đoković)
24.12.2015, 20:45

Mali đaci velikog srca skupili 18.070 dinara

č: | fb:

U današnjoj humanitarnoj akciji prodaje novogodišnjih ukrasa, čestitiki i knjiga, OŠ Prota Mateja Nenadović iz Brankovine i Unin kreativni centar prikupili su 18.070 dinara! Mališani su napravili novogodišnje čestitke i ukrase sa željom da sav  novac od prodaje uplate na račun Centra za vantelnu oplodnju u Valjevu.

Akciji su se odazvali načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić, direktor Direkcije za izgradnju Dragan Jeremić, dr Nenad Milev, vlasnik firme Gejt Aleksandar Mitrović, direktorka Prve osnovne Mileva Mojić, prosvetni inspektor Gordana Matić i brojni prolaznici, koji su bili oduševljeni dečjom akcijom. Decu su posetile embriolog Milica Krstivojević i glavna sestra Centra za vantelesnu oplodnju Mirjana Jovanović i pozvale ih da utorak budu dragi gosti Centra. Sav materijal koji su učenici napravili u Uninoj kreativnoj radionici prodat je za manje od sat vremena!

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara