Trotoar u Sinđelićevoj (foto: Đorđe Đoković)
Trotoar u Sinđelićevoj (foto: Đorđe Đoković)
14.02.2016, 19:19

Počinje rekonstrukcija Sinđelićeve i Ulice vojvode Mišića

č: | fb:

Sutra počinju radovi na rekonstrukciji Sinđelićeve ulice, a od srede i radovi u Ulici vojvode Mišića, čija je vrdnost 23,5 miliona dinara. Zbog tih radova od ponedeljka će za sobraćaj biti zatvorena Sinđelićeva ulica od Karađorđeve do mosta na Kolubari, dok će Ulica vojvode Mišića za saobraćaj biti zatvorena od srede i to od Karađorđeve do Ulice dr Pantića.

Građani koji žive u ulicama u kojima počinju radovi treba da uklone parkirana vozila i omoguće nesmetano izvođenje radova, poručuju iz Gradske direkcije.

Vrednost radova na rekonstrukciji Sinđelićeve ulice od Karađorđeve do mosta na Kolubari, koje izvodi konzorcijum GP “Kompresor ing” i “Procesor elektronika”, je 6,3 miliona dinara.

“Planirano je da se uradi novi asfaltni sloj, trotoari, ivičnjaci i rasveta. Po završetku tog posla radiće se drugi deo Sinđelićeve ulice, od Karađorđeve do Bulevara vladike Nikolaja, koji će koštati oko šest miliona dinara”, kaže pomoćnik direktora Gradske direkcije Milan Trifunović. Očekuje, ukoliko vremenske prilike dozvole, da radovi, koji počinju sutra u delu od Karađorđeve do mosta na Kolubari, budu završeni najkasnije za tri nedelje.

Konzorcijum GP “Kompresor ing” i “Procesor elektronika” radiće rekonstrukciju Ulice vojvode Mišića od Karađorđeve do Bulevara vladike Nikolaja, a vrednost tih radova je 11,2 miliona dinara. Milan Trifunović objašnjava da će se i Ulica vojvode Mišića raditi fazno, prvo deo od Karađorđeve do Ulice dr Pantića, a po okončanju tih radova i ptreostali deo. I Ulica vojvode Mišića dobiće novi sloj asfalta, trotoare, ivičnjake i rasvetu.

Radovi na rekonstrukciji Sinđelićeve i Ulice vojvode Mišića finansiraju se iz gradske kase.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 17 sati 30 minuta

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara