Radovi u delu Ulice Milovana Glišića (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u delu Ulice Milovana Glišića (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
17.02.2016, 20:19

Počinje rekonstrukcija Ulice Milovana Glišića

č: | fb:

Sutra (u četvrtak) počinju radovi na rekonstrukciji Ulice Milovana Glišića u delu od Birčaninove do Hadži Ruvimove ulice sa, kako je naznačeno u tenderu, rekonstrukcijom vrha Tešnjara. Vrednost ovih radova, koji se finansiraju iz gradske kase, je 4,4 miliona dinara.

Radovi u Ulici Milovana Glišića trebalo je da budu završeni prošle godine, ali zbog neuspešnog tendera odloženi su za početak ove godine. Tender za rekonstrukciju ulice na Kosančićevom vencu, koji je raspisan u oktobru prošle godine je propao jer se nijedna građevinska firma nije javila za taj posao. Na ponovljeni tender, nakon mesec dana, javile su se dve građevinske firme, a posao je dobilo beogradsko GP „Ingrap-omni“.

Zbog radova u Ulici Milovana Glišića, koji počinju sutra, biće zabranjen saobraćaj osim za vozila hitnih službi. Građani treba da uklone parkirana vozila iz ulice i omoguće nesmetano izvođenje radova, navodi se u saopštenju Gradske direkcije.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 12 sati 17 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara