Radovi u delu Ulice Milovana Glišića (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Radovi u delu Ulice Milovana Glišića (2014.) (foto: Đorđe Đoković)
17.02.2016, 20:19

Počinje rekonstrukcija Ulice Milovana Glišića

č: | fb:

Sutra (u četvrtak) počinju radovi na rekonstrukciji Ulice Milovana Glišića u delu od Birčaninove do Hadži Ruvimove ulice sa, kako je naznačeno u tenderu, rekonstrukcijom vrha Tešnjara. Vrednost ovih radova, koji se finansiraju iz gradske kase, je 4,4 miliona dinara.

Radovi u Ulici Milovana Glišića trebalo je da budu završeni prošle godine, ali zbog neuspešnog tendera odloženi su za početak ove godine. Tender za rekonstrukciju ulice na Kosančićevom vencu, koji je raspisan u oktobru prošle godine je propao jer se nijedna građevinska firma nije javila za taj posao. Na ponovljeni tender, nakon mesec dana, javile su se dve građevinske firme, a posao je dobilo beogradsko GP „Ingrap-omni“.

Zbog radova u Ulici Milovana Glišića, koji počinju sutra, biće zabranjen saobraćaj osim za vozila hitnih službi. Građani treba da uklone parkirana vozila iz ulice i omoguće nesmetano izvođenje radova, navodi se u saopštenju Gradske direkcije.

Aktuelno

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
U Bolnici i Domu zdravlja Pre 19 sati

Preventivni pregledi u nedelju 8. septembra

Akcija besplatnih preventivnih pregleda biće nastavljena u nedelju, 8. septembra 2024. godine, od 8 do 17 časova. Građani, i oni bez zdravstvenog osiguranja, biće u prilici da bez zakazivanja i...

Gradac bez glavnog vrela (foto: Slobodan Ćirić)
Zbog suše 5.09.2024

Presušilo glavno vrelo reke Gradac

Glavno vrelo na izvorištu Gradca, desetak kilometara od centra Valjeva, nedavno je presušilo, ostali su manji izvori nizvodno, pa reka ipak teče. Nekoliko manjih izvora ispod glavnog vrela još uvek...  · 18 komentara