Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
29.02.2016, 09:44

Premijer Vučić na Dan grada u „Krušiku“?

č: | fb:

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, posetiće Valjevo 20. marta, koji se obeležava kao Dan grada, po prvi otkako je SNS na vlasti. Premijer Vučić dolazi u Valjevo na Dan grada, ali ne da bi prisustvovao svečanoj akademiji i razgovarao sa rukovodstvom Valjeva u prazničnom danu, nego dolazi u „Krušik“ gde će svečano otvoriti novoizgrađeni pogon Alatnice. Dolazak premijera Srbije u Valjevo je bio prvobitno planiran 22. februara, na Dan „Krušika“.

Svečana akademija povodom Dana Valjeva, koji pada u nedelju, biće održana, najverovatnije 18. marta u Centru za kulturu.

Premijer Vučić i lider SNS nijednom nije posetio Valjevo za protekle četiri godine otkako su naprednjaci na vlasti, dok je desetak puta boravio na Ubu, Mionicu je posetio jednom i to 2014. godine, pred vanredne lokalne izbore, koji su se održavali i u tom mestu. Aleksandar Vučić, od ostalih opština Kolubarskog okruga, nijednom nije posetio Osečinu, Ljig i Lajkovac.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 12 sati 7 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara