Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2016, 16:27

Pucao kroz izlog kafane u muzičara

č: | fb:

U zajedničkoj akciji valjevske i ubske policije uhapšen je S. R. (26) iz Uba, koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju. Kako je saopštila valjevska policija, S.R. je uhapšen zbog toga što je iz pištolja pucao u ugostiteljski objekat u Ubu, kada su lakše povređene dve osobe. Kako nezvanično saznajemo uhapšeni je pucao kroz izlog kafane u jednog muzičara sa kojim je bio u sukobu od ranije. Od stakla koje je popucalo lakše su povređene dve osobe.

Policija u saopštenji navodi da je S.R. prilikom hapšenja pružao otpor, zbog čega je osumnjičen i za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Krivična prijava će biti podneta i zbog toga što je pištolj iz koga je puca držao u ilegalnom posedu, kao i zbog nedozvoljenog prometa oružja i eksplozivnih materija. Uhapšenom S. R. određen je pritvor do 30 dana.

Uhapšeni zbog nasilničkog ponašanja

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teške telesne povrede ubska policija je uhapsila B. B. (1989) i B. B. (1989) iz Uba, za kojima je Policijska uprava Valjevo raspisala potragu. Osumnjičeni se terete da su ispred ugostiteljskog objekta u Ubu jednom licu naneli teške telesne povrede, a nakon toga oštetili izloge na objektu. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Ubska policija je uhapsila D. Ž. (1987) iz Uba zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je sugrađaninu uputio pretnje, a potom razlupao staklo na izlozima i rashladnim vitrinama pekare.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu, saopštila je policija.

Aktuelno

Dani gljiva na Divčibarama (foto: Dragić Tomić)
U organizaciji Gjivarskog društva Valjevo Pre 37 minuta

Dani gljiva u subotu na Divčibarama

Na Divčibarama će u subotu biti održani 29. Dani gljiva u organizaciji Gjivarskog društva Valjevo. Manifestacija će zvanično biti otvorena u subotu, 5. oktobra u 11 časova ispred hotela Heba. "Ova...

Novi Maxi u Valjevu (foto: Maxi)
PR Pre 21 sati 34 minuta

Otvoren novi Maxi supermarket u Valjevu

Stanovnici Valjeva dobili su danas još jedno mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Kneza Mihaila 84-86, svečano je otvoren najveći Maxi supermarket u...  · 2 komentara

Budući izgled deponije Kalenić (foto: )
Najavljeno na sednici Gradskog veća Pre 1 dan

Deponija Kalenić počinje sa radom u oktobru 2025.

Regionalna sanitarna deponija "Kalenić", u istoimenom selu kod Uba, počeće sa radom u oktobru 2025. godine, najavio je Zoran Petrović, direktor Regionalnog centra za upravljanje otpadom...  · 1 komentar