Stop shop (foto: Đorđe Đoković)
Stop shop (foto: Đorđe Đoković)
25.08.2016, 07:03

Koncert Željka Joksimovića i Nevernih beba

č: | fb:

Treći Stop.Shop u Srbiji biće otvoren danas u Valjevu na lokaciji bivšeg „Remonta“, a u danu svečanog otvaranja koncert će održati Željko Joksimović i “Neverne bebe”.

Kako je najavljeno, danas će biti organizovan celodnevni zabavni program, a svi posetioci imaće mogućnost kupovine sa specijalnim popustima u vremenu od 10.00 do 22.00 časa.

Svečano otvaranje planirano je za 17.30 časova ispred zgrade Stop.Shopa, kome će prisustvovati predstavnici kompanije Immofinanz i gradsko rukovodstvo.

Valjevski hor „Srculence” nastupaće od 18.30 časova sa specijalnim repertoarom koji su pripremili za ovu priliku. „Neverne bebe” zabavljaće posetioce od 19.30 časova, da bi potom od 21.00 čas na otvorenom prostoru ispred Stop.Shopa koncert održao Željko Joksimović. Ulaz je besplatan.

 

Posetioci će imati priliku da isprate najnovije trendove na specijalnoj modnoj reviji Stop šop brendova i da probaju slatkiše u "Slatkom ćošku". U okviru programa "Doleti na slikanje", gosti će moći da naprave smešne fotografije dok im ventilator duvajući u lice pravi atmosferu. Deo programa su akrobate, žongleri, brejk denseri. Zahvaljujući Facebook aktivaciji "Leteća fotografija" najbolja porodična fotografija slikana u ambijentu Stop. Shopa Valjevo doneće određenoj porodici poklon vaučer za kupovinu u vrednosti od 12.000 dinara i druge zanimljive porodične poklone.

 

Stop shop

Stop shop (Foto: Đorđe Đoković)

Treći Stop.Shop u Srbiji, koji će danas biti otvoren u Valjevu, prostire se na 6.100 kvadrata, a zakupci su: DM drogerija, Takko fashion, Deichmann, Planeta Sport, Sport Vision, Woby House, LC Waikiki, N sport, Legend, PWL Fashion, PS Fashion, Galaxy, Pertini toys, Shoestar, Trefolino, Planika, Domino i Top Shop.

 

Aktuelno

Novi Maxi u Valjevu (foto: Maxi)
PR Pre 9 sati 35 minuta

Otvoren novi Maxi supermarket u Valjevu

Stanovnici Valjeva dobili su danas još jedno mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Kneza Mihaila 84-86, svečano je otvoren najveći Maxi supermarket u...

Budući izgled deponije Kalenić (foto: )
Najavljeno na sednici Gradskog veća Pre 12 sati 37 minuta

Deponija Kalenić počinje sa radom u oktobru 2025.

Regionalna sanitarna deponija "Kalenić", u istoimenom selu kod Uba, počeće sa radom u oktobru 2025. godine, najavio je Zoran Petrović, direktor Regionalnog centra za upravljanje otpadom...  · 1 komentar

Pečurke (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: Dragić Tomić Pre 12 sati 36 minuta

Nešto o gljivama u susret Danima gljiva na Divčibarama

Gljive treba čuvati iz više razloga. Gljive su moćni prirodni razlagači koji mogu razgraditi razne toksične materije iz okoline, uključujući pesticide, teške metale, i druge hemijske otrove....