Pruga Beograd - Bar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Pruga Beograd - Bar (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
25.11.2016, 19:11

Muškarac lakše povređen

č: | fb:

Šesdeset dvogodišnji M. J. iz valjevskog sela Popučke zadobio je lake telesne povrede kada ga je, dok je prelazio barsku prugu u prigradskom naselju Gorić, udario putnički voz koji je saobraćao iz Beograda ka Valjevu.

 

Železnička nezgoda se dogodila oko 17.30 časova nedaleko od Restorana "Rašević", kada je voz naleteo na muškarca dok je prelazio prugu van "putnog prelaza", koji je od mesta nezgode udaljen svega nekoliko stotina metara.

 

Kako saznajemo mašinovođa je primetio da se neko nalazi na pruzi i zvučnim signalom upozorio na dolazak voza, međutim M. J. najverovatnije nije čuo sirenu. Mašinovođa praktično nije mogao ništa da učine jer je potrebno oko 400 metara da zaustavi voz.

 

Kako nam je potvrđeno u Opštoj bolnici povređeni muškarac kome su konstatovane lake telesne povrede je hospitalizovan, nalazi se na poluintenzivnoj nezi.

 

Železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge bio jedno vreme u prekidu, a uviđaj na licu mesta obavila je valjevska policija.

Aktuelno

Učenici (foto: Kolubarske.rs)
Grad Valjevo objavio Pre 19 sati 41 minuta

Konkurs za dodelu stipendija

Grad Valjevo je objavio konkurs za dodelu stipendija za školsku 2024/25. godinu. Prijave se podnose isključivo na pisarnici grada Valjeva, a rok za podnošenje je 25. oktobar 2024. godine.