Jelka pod video nadzorom (foto: Đorđe Đoković)
Jelka pod video nadzorom (foto: Đorđe Đoković)
17.12.2016, 08:55

Jelka je pod video nadzorom

č: | fb:

Pored "led zavesa" i svetlećih ukrasa u obliku zvezde i pahulje, koji su postavljeni duž Karađorđeve ulice, na balkonu Centra za kulturu, u Ulici Kneza Miloša i u pešačkoj zoni od Muzeja do Grand hotela, Valjevo krase i tri dekorisane novogodišnje jelke postavljene na Gradskom trgu, Trgu vojvode Mišića i na platou nekadašnjeg Doma omladine.

 

Pored jelki postavljene su i table sa upozorenjem na kojima piše da je jelka pod video nadzorom, što drugim rečima znači – ako nekome padne na pamet da uništava jelku, kao što je u nekoliko navrata uništavano dekorativno osvetljenje mostova i još mnogo toga na javnim površinama, biće "uslikan".

 

Pojedini komentarišu da lepotu jelke kvari ta tabla pored nje, jedan mladić duhovito reče i tabla je deo novogodišnje dekoracije samo na srpski način, smatraju da nije potrebna, dok većina misli da je upozorenje neophodno kako bi jelka "doživla" Novu godinu. Upozorenje je neophodno i imajući na umu da je iz gradske kase za novogodišnju dekorativnu rasvetu i jelke izdvojeno 5,9 miliona dinara.

 

Skidanje pocepanih zastava

Skidanje pocepanih zastava (Foto: Đorđe Đoković)

Još nešto je juče privuklo pažnju. Konačno su uklonjene pocepane, izbledele zastave i zastavice, koje su tužno visile sa bandera u centru grada skoro godinu dana. Kako saznajemo u Gradskoj upravi na proleće će biti postavljene nove zastave. 

Aktuelno

Učenici (foto: Kolubarske.rs)
Grad Valjevo objavio Pre 19 sati 37 minuta

Konkurs za dodelu stipendija

Grad Valjevo je objavio konkurs za dodelu stipendija za školsku 2024/25. godinu. Prijave se podnose isključivo na pisarnici grada Valjeva, a rok za podnošenje je 25. oktobar 2024. godine.