Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
Izbori 2017 (foto: Dušan Arsenić)
10.03.2017, 09:40

Predsednički kandidat Saša Janković u Valjevu

č: | fb:

U okviru kampanje za predsedničke izbore danas će Valjevo posetiti predsednički kandidat Saša Janković i proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković.

Kako je najvaljeno predsednički kandidat Saša Janković će razgovarati sa građanima i građankama u 16:30 časova na trgu Vojvode Mišića, gde će biti postavljen štand kampanje.

Nakon toga će u 17.00 časova u holu Centra za kulturu nastaviti razgovor sa Valjevcima i Valjevkama, i održati konferenciju za novinare.

 

Saša Janković izrazio je uverenje da će pobediti na aprilskim predsedničkim izborima u Srbiji i najavio da će obezbediti vladavinu prava, nezavisne institucije, socijalnu pravdu i poštovanje ljudskih prava.

On je za Radio televiziju Srbije rekao i da, u slučaju pobede kandidata vladajuće koalicije Aleksndra Vučića, i "formalno možemo da ukinemo državu i uvedemo dinastiju" u kojoj se jedan čovek pita o svemu. Prema njegovim rečima, takav poredak je već sada uveden, ali bi Vučićevom pobedom na predsedničkim izborima to bilo i formalno urađeno.

Aktuelno

Učenici (foto: Kolubarske.rs)
Grad Valjevo objavio Pre 9 sati 33 minuta

Konkurs za dodelu stipendija

Grad Valjevo je objavio konkurs za dodelu stipendija za školsku 2024/25. godinu. Prijave se podnose isključivo na pisarnici grada Valjeva, a rok za podnošenje je 25. oktobar 2024. godine.

Pumpa za vodu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 20 sati 2 minuta

Bez vode Popučke i još pet sela

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Popučkama (Iverak) u utorak 2.10.2024. godine od 7 do 15 časova, bez vodosnavdevanja će ostati potrošači u Popučkama, Zabrdici, Lukavcu, Dupljaju, Divcima i...