Klizište između ulica Vojvode Mišića i Pere Komirićanca (foto: Kolubarske.rs)
Klizište između ulica Vojvode Mišića i Pere Komirićanca (foto: Kolubarske.rs)
11.04.2017, 10:08

Počela sanacija klizišta

č: | fb:

Počeli su radovi na sanaciji klizišta između ulica Pere Komirićanca i Vojvode Mišića, koje je pokrenuto pre godine. Vrednost radova, koje izvodi valjevska firma "Autotransport", je 2,2 miliona dinara, a sanacija klizišta trebalo bi da bude završna do sredine maja ili u roku od 30 kalendarskih dana.

 

Izabrani su i izvođači radova na sanaciji još dva velika klizišta - u Đerdapskoj ulici i na putu Poćuta-Bebića Luka. Načelnik Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Zoran Trifunović kaže da će radovi početi sledeće nedelje. Dodaje da će za sanaciju ova tri klizišta iz gradske kase biti izdvojeno oko 13 miliona dinara.

 

Izvođač radova na jednom od najvećih klizišta u gradu u Đerdapskoj ulici je GP "Kompresor ing" Valjevo, a vrednost radova je oko 3,6 miliona dinara. Sanacija klizišta na putu Poćuta-Bebića Luka, počeće takođe nakon uskršnjih praznika. Izvođač radova je preduzeće "Autotransport", a vrednost radova je oko 6,9 miliona dinara.

 

U ovoj godini u planu je izrada projektne dokumentacije za klizišta na putevima Mrčić-Paune, Suva česma-Kamenica i Mijači-zaseok Petrovići.  

Aktuelno

Učenici (foto: Kolubarske.rs)
Grad Valjevo objavio Pre 5 sati 30 minuta

Konkurs za dodelu stipendija

Grad Valjevo je objavio konkurs za dodelu stipendija za školsku 2024/25. godinu. Prijave se podnose isključivo na pisarnici grada Valjeva, a rok za podnošenje je 25. oktobar 2024. godine.

Pumpa za vodu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 15 sati 59 minuta

Bez vode Popučke i još pet sela

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Popučkama (Iverak) u utorak 2.10.2024. godine od 7 do 15 časova, bez vodosnavdevanja će ostati potrošači u Popučkama, Zabrdici, Lukavcu, Dupljaju, Divcima i...