Sani Optik Valjevo (foto: Sani Optik)
Sani Optik Valjevo (foto: Sani Optik)
11.04.2017, 10:26

Uskršnji popust u "Sani Optik"- u

č: | fb:

Povodom velikog hrišćanskog praznika, kompanija "Sani Optik" za svoje klijente organizovala je "Uskršnji popust", koji će trajati do 15. aprila. Kupovinom dioptrijskih okvira i naočara za sunce renomiranih svetskih brendova možete ostvariti popust od 20 posto, a 10 posto na brendove iz grupacije Kering: Pomellato, Boucheron, Saint Laurant, Brioni, Puma i Gucci. Na redovne cene slušnih aparata za gotovinska plaćanja popust je 10 posto, najavljeno je iz kompanije "Sani Optik". 

 

Posetite Centar za korekciju vida i sluha u Valjevu, na adresi Karađorđeva br. 59 i uverite se u kvalitet proizvoda i usluga. Asortiman dioptrijskih i naočara za sunce pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, stilskih osobenosti, funkcionalnosti i estetskih vrednosti.

 

Valentino, Salvatore Feragamo, Moschino, Missoni, Lacoste, Baldinini, Vivienne Westwood, La Martina, Calvin Klain, Chloe, Jil Sander, Karl Lagerfeld, John Richmond, Zero RH, Bikkembergs, Iceberg, Mila Zegna Baruffa , Replay, Nike, Hally&Son i brojni drugi brendovi garant su jedinstvene ponude modela dioptrijskih i naočara za sunce.

 

Savremeni dizajn i garantovani kvalitet modela potvrđen je velikim brojem zadovoljnih kupaca u preko trideset gradova u Srbiji i Republici Srpskoj.

 

Ugradnja svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnja dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrada individualnih oliva za slušne aparate, samo su neke od redovnih usluga koje se pružaju klijentima. 

Aktuelno

Učenici (foto: Kolubarske.rs)
Grad Valjevo objavio Pre 5 sati 29 minuta

Konkurs za dodelu stipendija

Grad Valjevo je objavio konkurs za dodelu stipendija za školsku 2024/25. godinu. Prijave se podnose isključivo na pisarnici grada Valjeva, a rok za podnošenje je 25. oktobar 2024. godine.

Pumpa za vodu (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 15 sati 58 minuta

Bez vode Popučke i još pet sela

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Popučkama (Iverak) u utorak 2.10.2024. godine od 7 do 15 časova, bez vodosnavdevanja će ostati potrošači u Popučkama, Zabrdici, Lukavcu, Dupljaju, Divcima i...