Pantićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
Pantićeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
12.09.2017, 07:01

Pantićeva će biti završena do kraja nedelje

č: | fb:

Rekonstrukcija Ulice dr Pantića od Dušanove do Ulice Vuka Karadžića u dužini od skoro 500 metara biće završena do kraja nedelje, najavio je načelnik Odeljenja za građevinsko zemljište i infastrukturu Zoran Trifunović.

 

On je rekao da je završeno asfaltiranje ulice i trotoara, a trenutno se postavlja javna rasveta što će biti završeno za pet dana. Međutim ovog jutra slika na terenu je malo drugačija - ulica još uvek nije asfaltirana, a oni koji su prošli asfaltiranim trotoarom Pantićeve ulice, kažu da je "novi" trotoar neravan ili talasast, loše urađen i sa kontra padom. 

Pantićeva ulica

Pantićeva ulica (Foto: Đorđe Đoković)

Trotoar u Pantićevoj

Trotoar u Pantićevoj (Foto: Đorđe Đoković)

Završetkom ovih radova koji su trajali tri meseca, stanari i vlasnici poslovnih prostora u Pantićevoj ulici konačno će odahnuti. Mnogi od njih su poslednjih nekoliko dana, gledajući u raskopanu ulicu, prašinu, mašine i radnike, pitali: "Ima li kraja radovima" i "Može li malo brže"?

Radovi u Pantićevoj ulici pre 20 dana

Radovi u Pantićevoj ulici pre 20 dana (Foto: Đorđe Đoković)

 

Radovi u Ulici dr Pantića počeli su 15. juna rekonstrukcijom vodovodne mreže, koja je trajala skoro tri nedelje. Nakon toga 5. jula otpočeli su radovi na rekonstrukciji ulice i trotoara, i zamena javne rasvete. Preduzeće za puteve i preduzeće "Elektrovolt" su izvođači radova čija je vrednost 13,1 milion dinara.

 

Javna nabavka za rekonstrukciju Ulice dr Pantića od Dušanove do Ulice Vuka Karadžića raspisana je u februaru, a ugovor sa izvođačem radova potpisan je 6. aprila. Inače, u ugovoru nije naznačen rok završetka radova, nego je napisano da je "period važenja ugovora do izvršenja ugovornih obaveza".

Radovi u Pantićevoj ulici (12. 09.)

Radovi u Pantićevoj ulici (12. 09.) (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 22 sati 47 minuta

Prekid u vodosnabdevanju

U utorak  01. oktobra 2024.godine od 8 do 14 časova, zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Ulici Suvoborska od Ulice Splitska prema Petnici, kao i svi potrošači...  · 1 komentar