Ostaci klišališta (foto: Đorđe Đoković)
Ostaci klišališta (foto: Đorđe Đoković)
08.03.2018, 12:12

Otišlo klizalište iz našeg malog grada

č: | fb:

Klzalište je o trošku Grada, plaćeno je 900.000 dinara i to samo za postavljanje bez troškova za struju i vodu, postavljeno na platou Centra za kulturu 7. januara. Nije moglo ranije, ugovorom je precizirano od 19. decembra, "zbog nepovoljnih vremenskih uslova", jer je "bilo mnogo toplo".

 

Prema najavama iz Gradske uprave trebalo je da bude uklonjeno 12. februara, ali je otišlo sa zakašnjenjem od skoro mesec dana, jer je "bilo mnogo hladno".

 

Otišlo klizalište

Otišlo klizalište (Foto: Đorđe Đoković)

Klizalište je, sva je prilika da će opet biti o trošku Grada, otišlo u utorak, kada su oni koji su ga postavili iz firme "Gemtehnik" vratili ključeve od vrata Centra za kulturu odakle su uzimali neograničeno struju i vodu, koja je takođe bila o trošku Grada.

 

Pozdravili su se sa ljubaznim domaćinima, pošteno otopili led, kažu da su ga otapali deset dana, "nije mu mraz dao da se pretvori u vodu", i kada su ga konačno otopili, otišli su, a iza sebe, u centru grada na platou ispred Centra za kulturu, ostavili nered.

 

Oštećene ploče uz stazu

Oštećene ploče uz stazu (Foto: Đorđe Đoković)

Klupa na platou Centra, pored klizališta

Klupa na platou Centra, pored klizališta (Foto: Đorđe Đoković)

Ostaci klizališta

Ostaci klizališta (Foto: Đorđe Đoković)

Drvena konstrukcija, pobacani delovi klizališta, kao da im sledeće godine neće ponovo trebati za ljubazne domaćine Grada Valjeva koji ne pitaju za cenu "samo neka klizalište dođe". Oštećene su i betonske ploče uz staze, uništen travnjak.

Ko će to platiti i popraviti? Vlasnik klizališta iz firme "Gemtehnik" ili ljubazni domaćini – Grad? Da li će se vlasnik klizališta vratiti po svoje delove ili ih je ostavio Gradu na čuvanje, do sledeće godine?

 

Ovako je klizalište otišlo pre dva dana, a kako je došlo, čitajte sutra!

Otišlo klizalište

Otišlo klizalište (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Česma (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati

Prekid u vodosnabdevanju

U utorak  01. oktobra 2024.godine od 8 do 14 časova, zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vodosnabdevanja će biti potrošači u Ulici Suvoborska od Ulice Splitska prema Petnici, kao i svi potrošači...

Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Republički zavod za statistiku Pre 16 sati 48 minuta

Valjevo po zaradama i dalje ispod republičkog proseka

Prosečna zarada u Valjevu, bez poreza i doprinosa, u julu 2024. godine iznosila je 86.858 dinara, što je za 10.977 dinara ispod republičkog proseka koji je iznosio 97.835 dinara. Najplaćeniji i u...  · 2 komentara

 (foto: )
U selu Gornje Leskovice Pre 16 sati 36 minuta

Obeležena godišnjica smrti vojnika Stojadina Mirkovića

U selu Gornje Leskovice kod Valjeva, u nedelju je obeležena godišnjica smrti vojnika Stojadina Mirkovića (19), heroja podno Povlena. Priča o herojstvu mladog Stojadina Mirkovića traje i danas. Kao...