Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.07.2018, 08:03

Uhapšeni zbog iznude, nasilja u porodici...

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsili D. J. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

 

On se sumnjiči da je u večernjim satima, sačekao oštećenu maloletnicu da izađe iz radnje, koja je u njegovom vlasništvu, a zatim je odveo iza prodavnice i potom dodirivao po intimnim delovima tela.

 

Kako se sumnja, D. J. je oštećenoj maloletnici pretio da će je ubiti ukoliko nekome ispriča ili ga prijavi policiji. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

Uhapšen zbog iznude

 

Valjevska policija je uhapsila R. S. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Sumnja se da je R. S. u svojoj kući od oštećenog uz pretnju metalnom palicom, na ime navodnog duga, oduzeo mobilni telefon i 300 evra.

 

Osumnjičeni je potom, kako se sumnja, oštećenom pretio da će mu zapaliti vozilo, kuću i njega ukoliko ga prijavi policiji. R. S. je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

Nasilje u porodici

 

U saopštenju valjevske policije navodi se da je uhapšen M. A. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

 

Sumnja se da je M. A, u alkoholisanom stanju, pretio majci da će je ubiti, a potom ocu zadao dva udarca pesnicom u glavu. Osumnjičenom su izrečene mere zabrane prilaska i obraćanja žrtvama nasilja.

Aktuelno

Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Republički zavod za statistiku Pre 4 sati 33 minuta

Valjevo po zaradama i dalje ispod republičkog proseka

Prosečna zarada u Valjevu, bez poreza i doprinosa, u julu 2024. godine iznosila je 86.858 dinara, što je za 10.977 dinara ispod republičkog proseka koji je iznosio 97.835 dinara. Najplaćeniji i u...

 (foto: )
U selu Gornje Leskovice Pre 4 sati 22 minuta

Obeležena godišnjica smrti vojnika Stojadina Mirkovića

U selu Gornje Leskovice kod Valjeva, u nedelju je obeležena godišnjica smrti vojnika Stojadina Mirkovića (19), heroja podno Povlena. Priča o herojstvu mladog Stojadina Mirkovića traje i danas. Kao...