Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
29.07.2014, 18:18

Na tapetu Sloga BB i FK Vujić

č: | fb:

Užička policija podnela je krivične prijave protiv M.S. iz Bajine Bašte i M.V. iz Valjeva zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službene isprave, prenela je agencija Beta. Sumnja se da je M.S. iz FK "Sloga" izvršio ta dela tako što je pribavio protivpravnu imovinsku korist za FK "Vujić Valjevo" tako što je 5. avgusta 2013. godine dao milion dinara s tekućeg računa FK "Sloga" M.V. iz FK "Vujić Valjevo".

"M.S je posle toga u knjigovodsteni biro 'Aktiva' u Bajinoj Bašti, koji vodi poslovne knjige FK 'Sloga', predao spiskove igrača kao da je novac utrošen za isplatu hranarine, tako da je podizanje novca knjiženo kao trošak hranarine", navela je policija.

“Vujić” je prošle godine svoje mesto u Srpskoj ligi Zapad ustupio Slogi BB, koja je ispala iz lige, a detalji te “saradnje” nisu objavljeni.

Aktuelno

Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Mesec dana pered početak zimske sezone 16.10.2024

Nema zainteresovanih za čišćenje snega u Valjevu

Nijedna ponuda nije prispela do isteka roka za javnu nabavku zimsko održavanje ulica i puteva, a do početka sezone zimskog održavanja ostalo je manje od mesec dana. Procenjena vrednost ovogodišnjeg...  · 10 komentara