Požar na deponiji (foto: Valjevac)
Požar na deponiji (foto: Valjevac)
06.10.2018, 20:26

Požar na gradskoj deponiji

č: | fb:

Danas oko 16 časova na gradskoj deponiji na periferiji Valjeva izbio je požar koji je trenutno pod kontrolom, povređenih nema, niti opasnosti po građane, rečeno je Kolubarskim.rs u Vatrogasnoj jedinici u Valjevu.

 

Požar na deponiji

Požar na deponiji (Foto: Valjevac)

Kako nam je rečeno, vatrogascima, koji su ubrzo nakon dojave da je izbio požar na deponiji bili na licu mesta sa nekoliko ekipa i vozila, priključili su se i radnici JKP "Vidrak".

 

Požar na deponiji

Požar na deponiji (Foto: Valjevac)

Prema nezvaničnim informacijama požar su izazvali ribolovci koji su pecali na Kolubari u neposrednoj blizini deponije. "Vatra je prvo zahvatila padinu deponije prema reci, da bi se ubrzo proširila i na vrh deponije", navode očevici. 

 

Nad Valjevom je još uvek gust dim koji dolazi iz pravca deonije.

Požar na deponiji

Požar na deponiji (Foto: Valjevac)

 

Aktuelno

Zubno (foto: Đorđe Đoković)
U nedelju 29. septembra 28.09.2024

Preventivni stomatološki pregledi

Zdravlje usta i zuba su u fokusu ovog vikenda pa su i preventivni pregledi skoncentrisani na stomatološke službe Zdravstevnog centra Valjevo. Od 8 do 17 časova pregledi za trudnice, porodilje (do...

Izložba cveća u Parku na Jadru (april) (foto: Kolubarske.re)
U Parku Vide Jocić na Jadru 27.09.2024

Izložba cveća i sadnog materijla

U Parku Vide Jocić na Jadru danas će biti otvorena jesenja izložba cveća i sadnog materijala u organizaciji preduzeća "Agrorazvoj – valjevske doline" i grad Valjevo. Svečano otvaranje je najavljeno...