Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
11.08.2014, 12:49

Pritvor trojici osumnjičenih

č: | fb:

Osnovni sud na Ubu odredio je pritvor trojici osumnjičenih za pljačku pošte u Slovcu, kod Lajkovca, počinjenu 8. avgusta, saopšteno je danas. Pritvoreni su neposredni izvšioci M. S. (22) iz Beograda i P. S. (23) iz Loznice, kao i V. Đ. (19) sa Uba za kojeg se sumnja da im je pomagao u pljački.

M. S. i P. S. su 8. avgusta, oko 10.00 sati, u crnim kombinezonima i sa „fantomkama“ na glavi, uz pretnju pištoljem iz pošte odneli 340.000 dinara. U vozilu „opel astra“ kragujevačkih registarskih tablica čekao ih je V. Đ. i odvezao u nepoznatom pravcu.

Policija je u selu Murgaš, kod Uba, zaustavila „opel astru“ i pronašla dva pištolja kalibra 7,62 i 7,65 milimetara. Nešto docnije, u selu Bajevac, kod Lajkovca, policija je zaustavila M. S. i P. S. koji su priznali da su opljačkani novac bacili pored puta Bajevac – Ub, gde je i pronađen.

Sa krivičnim prijavama za razbojništvo i nedozvoljenog držanja oružja trojica osumnjičenih predati su Osnovmom tužilaštvu na Ubu, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda na Ubu, po zahtevu tužioca, odredio im je pritvor.

Aktuelno

Vatrogasci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nezvanično Pre 12 sati 17 minuta

Starica stradala u požaru u selu Dračić kod Valjeva

U selu Dračić, kod Valjeva, sinoć je u požaru nastradala M.I. (87) iz tog sela, nezvanično saznaju Kolubarske.rs. Požar je prijavljen oko 19 časova, gorela je manja pomoćna kuća u kojoj je živela...

Radovan Trnavac Mića (foto: Đorđe Đoković)
In memoriam Pre 1 dan

Radovan Trnavac Mića (1950-2024)

Akademski slikar Radovan Trnavac Mića preminuo je danas u Beogradu posle kraće blesti. Rođen je 1950. godine u Kragujevcu, osnovnu školu završio je u Valjevu, a srednju Elektrotehničku školu...  · 3 komentara