Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
Protest na Gradskom trgu Sloboda za Aleksandra (foto: Đorđe Đoković)
15.11.2019, 13:03

"Budi Valjevac-budi na Trgu"

č: | fb:

I ovog petka u Valjevu skup podrške "Sloboda za Aleksandra". "Budi Valjevac-budi na Trgu", piše u pozivu za večerašnji skup koji počinje u 18 časova na Gradskom trgu. Govoriće lider Dveri Boško Obradović, potpredsednica DS Dragana Rakić i policajac uzbunjivač Milan Dumanović, sindikalni aktivista Policijskog sindikata „Sloga“.

 

U pozivu za večerašnji skup podrške podsećanje da je danas punih 59 dana od kada je uhapšen i 33 od kada je Aleksandru Obradoviću kućnim pritvorom ograničena sloboda kretanja.

 

"Ne dozvolimo da Aleksandrov slučaj prekriju tabloidni spinovi i medijske afere koje vlast fabrikuje. Izboimo se za njegovu slobodu. Našsugrađanin sigurno zaslužuje da u petak 15. novembra u 18 časova izađemo na Gradski trg, potpišemo peticiju i pokažemo Aleksandru da u svojoj borbi nije sam", piše u pozivu.

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (april) (foto: Kolubarske.re)
U Parku Vide Jocić na Jadru Pre 1 dan 6 sati

Izložba cveća i sadnog materijla

U Parku Vide Jocić na Jadru danas će biti otvorena jesenja izložba cveća i sadnog materijala u organizaciji preduzeća "Agrorazvoj – valjevske doline" i grad Valjevo. Svečano otvaranje je najavljeno...